Παρεχουμε Φυλαξη Κατοικιων, Εισοδων, Θαλάσσης

Η πιο αξιόπιστη λύση για την ασφάλειά σας! Βλέπουμε συνεχώς μπροστά...

Z-Proland Shipping

Η εταιρία Z-Proland Shipping, θυγατρική της Π.ΖΟΥΓΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που δραστηριοποιείται στο χώρο της φύλαξης πάνω από 40 χρόνια, ιδρύθηκε το 2008 από τον Μιχάλη Ζούγρη ο οποίος έλαβε κάθε νόμιμη άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της στατικής και θαλάσσιας φύλαξης. Η έδρα μας είναι στην Ροδόπης 20 στον 6ο όροφο και έχουμε μεριμνήσει ώστε να διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα προγράμματα για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Με γνώμονα τα ζητούμενα της αγοράς ο κος Ζούγρης εγγυάται ο ίδιος για την άρτια εξυπηρέτηση σας τόσο στις φυλάξεις εδάφους, όσο και της θαλάσσης. Έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε την προστασία ιδιωτικών χώρων, εταιριών, γηπέδων, νοσοκομείων, σκαφών, πλοίων λιμανιών και μαρίνων.

Εστιάζουμε στην άμεση εξυπηρέτηση σας, τις άριστες ποιοτικά υπηρεσίες μας και τις προσιτές τιμές. Είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο καταλλήλως για κάθε περίσταση και διαθέτει την άδεια εργασίας και τον εξοπλισμό που προβλέπεται. Η πληρότητα του προσωπικού είναι τόση, ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Η διαφορά μας με όλες τις ήδη υπάρχουσες εταιρίες είναι πως η σχέση μας με τον πελάτη δεν είναι απρόσωπη. Έχοντας δουλέψει πολύ στις ανάγκες της αγοράς ανά περίσταση, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους συνεχώς και να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας ώστε να είστε καλυμμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

responsive

Οι Υπηρεσιες Μας...είμαστε συνεχώς δίπλα σας όλο το 24ωρο!

Φύλαξη Εισόδου
Φύλαξη Εισόδου
Z-Proland Shipping

Σε περιπτώσεις δημόσιων κτηρίων, επιχειρήσεων, εμπορικών κέντρων και επαγγελματικών χώρων παρέχουμε προσωπικό ασφαλείας για τη φύλαξη του.

Στάθμευση
Στάθμευση
Z-Proland Shipping

Η Z-Proland Shipping παρέχει στους πελάτες της άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα σχετικά με το parking.

Φύλαξη Θαλάσσης
Φύλαξη Θαλάσσης
Z-Proland Shipping

Αποτελούμε αξιόπιστη επιλογή και στη φύλαξη θαλάσσης. Προστατεύσουμε πλοία που είναι σε αγκυροβόλιο, λιμάνια, μαρίνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φύλαξη Κατοικιών
Φύλαξη Κατοικιών
Z-Proland Shipping

Η Z-Proland Shipping μπορεί να παρέχει υπηρεσίες που ποικίλουν, από κινητές μονάδες περιπολίας, σε φρουρούς ασφαλείας τοποθετημένους στους ιδιόκτητους χώρους.