Οργάνωση Στάθμευσης

Οργάνωση Στάθμευσης

Η Z-Proland Security παρέχει στους πελάτες της άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να είναι είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα πάσης φύσεως σχετικά με το παράνομο παρκάρισμα και την ταξινόμηση των αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα πολύ ουσιαστικό πρόβλημα τόσο για τους εργαζόμενους,όσο και για τους επισκέπτες σε οποιοδήποτε κτήριο. Άξιο αναφοράς είναι πως η διαχείριση κάθε δυνητικής κατάστασης είναι πολύ ευγενική και το προσωπικό φροντίζει επισταμένα να ικανοποιήσει και να βρει λύση για όλους.

Είμαστε στην διάθεση σας όλο το 24ωρο και ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμα σας, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να είμαστε σε συχνή επικοινωνία με τον πελάτη και να τον κρατάμε ενήμερο για καθετί υποπέσει της προσοχής μας.

Η Z-Proland Security είναι μια ελληνική Ατομική Εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και φύλαξης. Διαθέτουμε πλήρη νομική κάλυψη καθώς επίσης και την πρέπουσα αδειοδότηση από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του πολίτη από το 2008. Σε συνδυασμό με τα χρόνια εμπειρίας στο χώρο φύλαξης (λόγω της πολυετής και επιτυχημένης πορείας της sea and land security) είμαστε σε ετοιμότητα να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε άριστη ποιότητα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.