Συνεργασιες

Συστήματα ασφαλείας, Ηλεκτρονική παρακολούθηση, Ειδική Μελέτη Επικινδυνότητας Στόχου

Τεχνικά Μέσα - Συστήματα ασφαλείας

Η Z-Proland Shipping μελετά και εγκαθιστά όλους τους τύπους ηλεκτρονικών συστημάτων συναγερμού απομακρυσμένης παρακολούθησης. Πριν από κάθε εγκατάσταση το τεχνικό τμήμα μετά από αυτοψία στο χώρο σχεδιάζει το σύστημα ασφαλείας σύμφωνα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του πελάτη και προβαίνει στην ανάλογη τοποθέτηση συστήματος.
Τα συστήματα συναγερμού έχουν την σφραγίδα αξιόπιστων κατασκευαστικών εταιριών και παρέχουν πλήρη κάλυψη των αναγκών θωράκισης του χώρου σας.

Ηλεκτρονική παρακολούθηση- Online δικτύωση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξασφαλίσουμε σε κάθε πελάτη μας τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες διαδικτυακής εξυπηρέτησης αλλά και ασφάλειας. Έχοντας ένα ισχυρό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, έχουμε την δυνατότητα ηλεκτρονικής παρακολούθησης του χώρου σας όλο το 24ωρο. Διαθέτουμε Κέντρο Σημάτων υψηλών προδιαγραφών και Άμεση πρόσβαση στην Αστυνομία σε περίπτωση κινδύνου.

Ειδική Μελέτη Επικινδυνότητας Στόχου

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί πως παρέχουμε στους πελάτες μας την υπηρεσία ειδικά προσαρμοσμένης ανά περίπτωση μελέτης επικινδυνότητας στόχου. Ο υπεύθυνος ασφαλείας επισκέπτεται το χώρο σας και ερευνά κάθε πιθανότητα κινδύνου. Έπειτα συντάσσει την μελέτη και τα πορίσματα του και προτείνει τις καταλληλότερες επιλογές που έχει ο πελάτης ώστε να είναι απόλυτα ασφαλής.

Παρεχουμε Υπηρεσιες Ασφαλειαςπου ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητά τους

Φύλαξη Εισόδου

Σε περιπτώσεις δημόσιων κτηρίων, επιχειρήσεων, εμπορικών κέντρων, εταιριών και κάθε μορφής επαγγελματικών χώρων παρέχουμε προσωπικό ασφαλείας για τη φύλαξη του.

Φύλαξη Κατοικιών

Η Ζ-Proland Shipping μπορεί να παρέχει υπηρεσίες που ποικίλουν, από κινητές μονάδες περιπολίας, σε φρουρούς ασφαλείας τοποθετημένους στους ιδιόκτητους χώρους.

Οργάνωση Στάθμευσης

Η Ζ-Proland Shipping παρέχει στους πελάτες της άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να είναι είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα σχετικά με το parking.

piraeuseurobankdanaosattica