Υπηρεσιες

Παρέχοντας ένστολους φρουρούς ασφαλείας, η διεύθυνση οργάνωσης της Z-Proland Security, είναι η πιο αξιόπιστη για την ασφάλειά σας

Εμπιστευθείτε το όραμά μας!

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί πως θέτουμε σε προτεραιότητα τη συνεχή εκπαίδευση και την ετοιμότητα του προσωπικού, γιατί σε αυτό στηρίζεται η ασφάλεια των πελατών μας. Με τη συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας και τους αλλεπάλληλους κινδύνους, η παρουσία φρουρού ασφαλείας σε κτίρια με μεγάλη προσέλευση κοινού είναι αναγκαία σε όλη την αγορά. Διασφαλίζουμε λοιπόν, την αποφυγή οποιασδήποτε μορφής βίαιων συμπεριφορών που είναι πιθανό να υπάρξουν και να βλάψουν κάποιο χώρο.

Yπηρεσίες φορτοεκφόρτωσης και στοίβασης φορτίων. Παρέχουμε χρήση μηχανοκίνητου εξοπλισμού όπως γερανοί, περονοφόρα ανυψωτικά, μηχανήματα φορτοεκφόρτωσης ώστε τα φορτία να μπορούν να μεταφερθούν με ασφάλεια. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό για να εκτελέσουμε αυτές τις διεργασίες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Lashing-Unlashing. Η φόρτωση και εκφόρτωση αυτοκινήτων σε πλοία Ro-Ro (Roll-on/Roll-off) πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών λιμενικών εγκαταστάσεων. Οι οχηματαγωγοί Ro-Ro είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μπορούν να φορτώνουν και να εκφορτώνουν μεγάλο αριθμό οχημάτων γρήγορα και αποτελεσματικά. Η Z-Proland Shipping εξασφαλίζει ότι το φορτίο θα παραμείνει σταθερό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πλοίου. Η διαδικασία “unlashing” αφορά την απελευθέρωση αυτών των δεσιμάτων και μέτρων ασφάλειας όταν το πλοίο φτάνει στον προορισμό του για εκφόρτωση του φορτίου. Μία ιδιαίτερα κρίσιμη διαδικασία για την ασφάλεια μεγάλης αξίας φορτίου.

Παρεχουμε Υπηρεσιες Ασφαλειαςπου ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητά τους

Φύλαξη Εισόδου

Σε περιπτώσεις δημόσιων κτηρίων, επιχειρήσεων, εμπορικών κέντρων, εταιριών και επαγγελματικών χώρων παρέχουμε προσωπικό ασφαλείας για τη φύλαξη του.

Φύλαξη Κατοικιών

Η Z-Proland Security μπορεί να παρέχει υπηρεσίες που ποικίλουν, από κινητές μονάδες περιπολίας, σε φρουρούς ασφαλείας τοποθετημένους στους ιδιόκτητους χώρους.

Οργάνωση Στάθμευσης

Η Z-Proland Security παρέχει στους πελάτες της άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να είναι είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα σχετικά με το parking.

Παρεχουμε υπηρεσιες υψηλης ποιοτητας

οι πελάτες μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι!